skip to Main Content

5 dagen levertijd

2 jaar garantie op bord

Laagste prijsgarantie

Hoge kwaliteit borden

Perfect voor binnen en buiten gebruik

Bord kan niet breken door wind

Print verkleurt niet

Print sticker-bestendig voor onze stickers

100% Recycleerbaar

Bord eventueel afgewerkt in de hoeken met 4 gaten

Bord eventueel afgewerkt in de hoeken met 4 kunststof ringen

Werfborden in alle afmetingen en afwerking

Werfborden zijn veel geleverd naar immokantoren. De borden worden intussen geleverd in alle formaten en gewenste afwerkingen. Dus bij 123immoborden.nl bent u dus op het juiste adres.

De borden zijn gemaakt van slagvast kunststof of dibond. De bedrukking is één of twee zijdig in een hoge resolutie. Hierdoor is de print beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf.

Wij helpen u graag. Bij 123immoborden.nl krijgt u niet alleen snelle leveringen maar bovendien ook een uitstekende service!
De prijs van de werfborden hangt af van verschillende details. Ten eerste de benodigde aantallen. Ten tweede het materiaal en daarnaast de print techniek. Tenslotte is de afwerking ook belangrijk voor de prijsvorming.  Op grond van de specifieke wensen maken wij graag voor u een offerte op maat. Hiermee verkrijgen wij altijd een lage prijs! Wordt u gewenste model niet getoond neem dan contact op met ons. Ook kunt eenvoudig een e-mail versturen. Offertes worden meestal verzorgd binnen 24 uur

Wilt u darnaast ook raamborden aankopen? Klik dan hier voor ons zeer uitgebreide programma om zeer eenvoudig te bestellen. Dit kan zeer eenvoudig via onze webshop. Maak een makkelijke keuze uit ons programma. Of vraag eenvoudig een offerte aan. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Alleen de hoogste kwaliteit

Er is nog een reden waarom u het beste kunt bestellen bij 123immoborden. Bij ons heeft u zoals aangegeven altijd de hoogste kwaliteit. Om die reden werken wij zeer intensief samen met producenten uit meerdere landen. Hierdoor verkrijgen wij steeds de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Ten eerste is bijvoorbeeld de kanaalrichting van onze borden belangrijk. Deze borden knikken dus niet door de wind zoals bij borden met de kanalen in de verkeerde kant. Ten tweede is raamtape die we gebruiken is speciaal ontwikkeld. Daardoor laat deze tape geen lijmresten achter en blijven de borden wel goed plakken. Full colour borden printen wij in de hoogste resolutie 600dpi.  De sterke zeefdruk borden zijn altijd stickerbestendig. Hierdoor verwijdert u nooit de sterke opdruk van de borden bij het verwijderen van uw stickers.

Kik hier voor een goed overzicht van ons uitgebreide sticker programma. Wij beschikken over meer dan 70 verschillende sticker ontwerpen. Fraaie stickers in veel verschillende kleuren en teksten. De producten liggen op voorraad en kunnen daardoor dus snel worden verstuurd.
Maak dus snel uw borden nog opvallender met onze bijzondere stickers.

Voor nog meer informatie kunt u het eenvoudig een bericht versturen. Telefonisch zijn wij heel makkelijk bereikbaar op 085 877 0 477. Wij helpen u graag. Wij streven tenslote altijd een zeer snelle levering na en bovenal een uitstekende service!

Back To Top